Березнегувате

Березнегувате

Объявление

Вітаю Вас на нашому форумі. Ура нас 55 :)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Березнегувате » Теми форума » пгт Березнеговатое

пгт Березнеговатое

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Что бы вы хотели изменить в нашем поселке Березнеговатое?

0

2

Для початку , хочаб щоб не чіпали те що до нас зробили - наприклад  казку !

0

3

По поводу сказки згоден ламають по живому, даже те що не дороблено!

Отредактировано алексей (2009-02-22 22:01:12)

0

4

Я за те, щоб зробили більше культурних місць для відпочинку! А то понастроювали всяких борделів...
І взагалі, Березнегувате перетворюється на великий смітник! Люди, що ж Ви робите??? Можна сміття в урну викидати, а не на землю!?
Казку і справді розгромили, дітлахам нема куди і піти!
Парк - такий нещасний! Квітів би насаджували, дерев, та побільше! І куди наша влада місцева дивиться? Кругом бутилки з під пива і окурки з під цигарок...Я за порядок! І озеленення!

+1

5

Про борделі - це трохи перебільшено, але суть правильна! :cool:

0

6

Я вам скажу,что Березнеговатое давно уже стало ,извиняюсь за выражение, "помойной ямой". Посмотрите на пятиэтажки, мусорники возле них, да и не только. Единственное место,которое осталось так или иначе чистым так это "центр" ( и то каждую субботу,пятницу или воскресенье оно становиться хуже мусорника).Бывает просто обидно,что казалось бы ,наше в дали от него,прекрастное село превращаеться в непонятно что. Я думаю, нам самим должно быть противно от этого мусороскопления. А важнее всего сказать,что стоит не прибирать мусор, а просто не сорить,потом бубет проще довести все до человеческого вида. :angry:

0

7

Коли розмова вже пішла про те щоб не накидати, так куди його дівати (сміття) тобто де у нас організоване сміттєзвалище? Я знаю що "комунхоз" раз в тиждень під*їзджає під двори до тих хто замовляв цю послугу і збирає сміття.

0

Вы здесь » Березнегувате » Теми форума » пгт Березнеговатое

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz